FAQ - Preguntes freqüents

A la nostra botiga online es poden comprar bolets deshidratats i bolets en conserva, cargols vius i cargols en conserva així com llegums secs i llegums en conserva.
Tots els nostres productes i transport tenen l'IVA inclòs
Els preus dels nostres productes i de les despeses d'enviament estan reflectits per separat. El transport serà gratuït quan es superin els 90€ IVA inclòs de comanda mínima de la cistella.
El preu de l'enviament és de 8€ IVA inclòs, ocasionalment pot variar lleugerament depenent del pes de la comanda i de la destinació, i és gratuït amb compres de més de 90€ IVA inclòs.
El transport de totes les comandes de la botiga online de Bages Cargol, S.L. el realitza TIPSA, empresa especialitzada en transport de mercaderies. Ocasionalment depenent de la destinació i el pes de la comanda fem el transport amb el nostre propi servei intern de repartiment a domicili.
No hi ha cap limitació de pes per a la seva comanda.
No hi ha cap limitació en el nombre de comandes.
Totes les comandes s'enviaran embalades correctament i protegides de la llum i dels cops, per tal de garantir la seva màxima qualitat i integritat física.
Les comandes s'enviaran a la direcció facilitada pel client, recomanem facilitar una direcció d'entrega on hi hagi algú per rebre la mercaderia. No s'envien comandes a apartats de correus.
Les comandes s'enviaran a la direcció que ens indiqui el client, ja sigui la seva pròpia o una altra.
L'empresa de transports deixarà un avís/nota per tal d'acordar una nova entrega de la seva comanda o els trucaran al número de telèfon facilitat en el procés de compra.
Per a comandes fetes de dilluns a dijous abans de les 12:00h a.m., el termini d'entrega serà entre 24 i 48 hores. Les comandes rebudes de dijous a diumenge seran entregades el dimarts següent.
A Bages Cargol, S.L. recomanem sempre comprovar la comanda en el moment de l'entrega. Bages Cargol, S.L. es farà càrrec de totes les despeses de transport addicionals que puguin generar-se, sempre que el producte no hagi estat utilitzat, alterat o manipulat. En aquests casos, si us plau, contacti amb nosaltres a través de info@bagescargol.com en un termini de 14 dies màxim des de la recepció de la comanda, indicant clarament quin ha estat el problema i la raó de la seva devolució.
No acceptem cap devolució o canvi si prèviament no hem rebut la seva notificació.
Bages Cargol, S.L. li enviarà un producte nou o li reemborsarà l'import corresponent.
En el cas excepcional dels productes peribles o que poden malmetre's amb rapidesa no s'admeten devolucions passades les 48 hores des de la seva recepció.
Per a més informació consulti les Condicions generals.
Si el contingut dels productes en el seu paquet no correspon amb la comanda realitzada, li enviarem els productes correctes o li reemborsarem l'import corresponent. Bages Cargol, S.L. assumirà les despeses de l'enviament addicionals que puguin generar-se.