Estany Bolets

Pioners a la península ibèrica en el comerç de bolets silvestres en fresc fa més de 50 anys (Rovellons Estany-Sagristà, S.L. 1968-2016), una llarga trajectòria i aprenentatge en el món dels bolets que ens ha fet bons coneixedors del terreny per poder comptar amb excel•lent matèria primera i treballar acuradament amb uns aliments de la natura que requereixen ser tractats amb molta delicadesa, experiència i professionalitat per tal que arribin al consumidor en òptimes condicions.

Estany Bolets 1

Actualment el nostre catàleg d'Estany Bolets ofereix una extensa gamma de bolets silvestres i bolets de cultiu presentats en diferents sistemes de conservació: congelats, deshidratats, en conserva i també cuinats.

Estany Bolets 2
Estany Bolets 3

Els bolets són un aliment tradicional i saludable,
fortament arrelat a la nostra cultura gastronòmica

Els Bolets:
Tradició i Nutrició

Quan arriba la tardor la tradició d’anar a buscar bolets al bosc és sempre l’alegria de petits i grans. Cuinar-los i menjar-los en família és una festa d’aromes i sabors naturals que forma part de la nostra més arrelada cultura gastronòmica.

Estany Bolets 4
Estany Bolets 5

Els bolets són principalment aigua, fibra,
vitamines i minerals

I és que els bolets a més de boníssims són aliments molt saludables. Resulten ideals per a una dieta equilibrada perquè presenten un elevat contingut d’aminoàcids essencials i en ser majoritàriament aigua tenen poques calories i grasses saturades. Són rics en fibra i destaquen en minerals com el iode, fòsfor, potassi, seleni i zinc. Aporten un contingut considerable de vitamines com la provitamina A, la vitamina C i vitamines del grup B, essent també una font de precursors de vitamina D. Les seves propietats antioxidants fa que tinguin un efecte estimulador de les defenses i la seva funció prebiòtica ajuda a mantenir la flora intestinal sana i activa.

Estany Bolets 6
  • Pioners des de 1968
  • Experiència i professionalitat
  • Excel·lent matèria primera
  • Diferents sistemes de conservació
  • Ampli catàleg d’espècies diferents
  • Formats a l’engròs i al detall
  • Plats cuinats de bolets d’elaboració pròpia i artesanal
Estany Bolets 7