Estany Bages Cargol

Som una empresa familiar de Catalunya situada al poble de Fonollosa, a la comarca del Bages, formant un equip humà d’unes 20 persones que treballem amb fermesa i dedicació en l’elaboració alimentària de bolets, cargols i llegums.

Pioners a la pensínsula ibèrica en el comerç de bolets silvestres des del 1968 i de cargols vius des del 1992, és una llarga trajectòria i experiència en el sector que ens ha fet bons coneixedors del terreny per poder comptar amb excel·lent matèria primera.

Estany Empresa 2

Gràcies a les nostres instal·lacions adequades als requisits de qualitat, control sanitari i de respecte al medi ambient podem oferir un ampli catàleg de productes en diferents formats i sistemes de conservació presentats tant a l’engròs com al detall amb l'objectiu de satisfer les necessitats de tots els nostres clients: bolets congelats, deshidratats, en conserva i cuinats, cargols vius, congelats, en conserva i cuinats i llegums secs, en conserva i cuinats. Els plats cuinats que preparem al nostre obrador són específics a base de bolets, de cargols i de llegums, estan elaborats artesanalment i majoritàriament sense additius tant amb receptes tradicionals com en propostes gastronòmiques més sorprenents.

Estany Empresa 3
Estany Empresa 4

El nostre fort compromís amb els llegums de proximitat ens ha fet col·laborar ja des dels inicis amb productors locals i de les comarques veïnes fent la conserva de les seves millors varietats autòctones i singulars donant com a resultat un producte d’alta qualitat i del territori.

Estany Empresa 5

Caminant cap a l’eficiència energètica i la sostenibilitat fem autoconsum energètic provinent de plaques fotovoltaiques situades a la coberta de la nostra planta. I és que ens motiva innovar i millorar alhora que seguir mantenint la cultura i tradicions de la nostra terra a través d’aliments de la natura: bolets, cargols i llegums.

Estany Empresa 6