ACTUALITAT

09 Gener 2017 - Novetats

Novetats Estany

Comencem l'any 2017 carregat amb nous productes!

Llegums en conserva:
Seguim apostant per les llegums de proximitat i enguany presentem les Llenties de l'Alta Segarra pardines, de sabor immillorable i qualitat superior, presentades en 240 g., 500 g. i 1400 g., responent a les diferents necessitats dels sectors Horeca, Distribució i Minorista.

També introduim la nova salsa Hummus de Cigró, una exquisida crema de cigrons artesanal, de textura fàcilment untable i de sabor tradicional a cigró condimentat amb espècies i amb un lleuger toc a llimona. És una crema sense additius afegits apta per a vegetarians i vegans amb un format de 180 g. ideal pel consumidor final.

I de recent llançament el nostre Pèsol Negre del Berguedà, una preuada lleguminosa que es va començar a cultivar al Berguedà i a altres zones de muntanya al segle XVIII. Bages Cargol ha aconseguit una acurada cocció de la qual en resulta un pèsol amb textura fina i suau al paladar amb les millors qualitats organolèptiques. Sense colorants ni conservants i en un format pràctic pel consumidor final de 240 g. un cop escorregut.

Bolets deshidratats:
Enguany introduim en el nostre extens catàleg el Cuscús de Bolets i Verdures, sense colorants ni conservants, amb el pràctic format galleda de 2,5kg. Cada bolet (cep, gírgola, camagris, trompeta negra, pinetell de calceta, orelles negres, rovelló i shiitake) augmenta el seu sabor i aroma i junt amb el sofregit i les verdures el fan un plat molt gustós, ideal per a vegetarians.

Plats Cuinats congelats:
Ampliem la gamma de Canelons Estany congelats amb els Canelons XXL en els farcits: de Bolets 100% Silvestres, de Carn Rostida i Ceps, de Galta de Vedella amb Ceps, de Peix i Marisc i els d'Espinacs, Bacallà i Panses. Cada caneló té un pes de 130 g. i el format és de 24 unitats per caixa.

També incorporem els Pebrots del Piquillo Farçits de Carn Rostida i Ceps, de textura molt melosa amb els preuats boletus edulis silvestres trossejats en petits daus. Es presenten congelats a granel en bosses de 5 kg.

I finalment presentem un canvi d' imatge pel lineal de congelats: noves bosses per a bolets i cargols congelats i els nous envasos de cartró pels plats cuinats.