ACTUALITAT

22 Maig 2019 - Empresa

Tapes d'hamburgueses veganes Estany al festival BOiBÉ

Amb recepta especial del nostre cuiner!

Malgrat la persistent pluja més de 200 persones es van aplegar a la cita organitzada per l'Espai Gastronòmic del Kursaal de Manresa en el seu 4rt Festival BOiBÉ de salut i bona gastronomia. Un event amb tapes de productes mediterranis, saludables i de proximitat com a protagonistes.

Estany Bages Cargol hi vam participar amb les nostres hamburgueses veganes: l'Hamburguesa Vegana de Bolets 100% Silvestres i Cigronet de l'Alta Anoia i l'Hamburguesa Vegana de Bolets 100% Silvestres i Llenties de l'Alta Segarra.

El nostre cuiner va fer una recepta especial per poder-les degustar com a tapes, amb ceba caramel·litzada, rúcula i amb la possibilitat de poder escollir entre 4 tipus de salses veganes exclusives: de ceps, de cúrcuma, d'all i julivert i de pebre vermell. La salsa que va triomfar més va ser l'exquisida de ceps, seguida de prop per la de cúrcuma, immillorable per a la salut, tot i que les de pebre vermell i d'all i julivert també van rebre merescuts elogis. Moltes gràcies a tots els assistents!