ACTUALITAT

02 Novembre 2016 - Empresa

Gràcies a tots per fer possible l'èxit del Fòrum Gastronòmic de Barcelona!

4 dies intensos de bolets, cargols, llegums i plats cuinats

Ens sentim molt satisfets per la gran resposta obtinguda en aquesta important trobada dels professionals de la bona gastronomia com és el Fòrum Gastronòmic de Barcelona. El nostre estand es va omplir durant els quatre dies de cares conegudes, nous clients i molta gent interessada en la cuina dels bolets, els cargols i els llegums. Tant les degustacions del Cargol a la Llauna amb Salsa com les dels Canelons de Bolets 100% Silvestres i els de Carn i Ceps van entusiasmar als més exigents paladars.

En motiu de la celebració del 2016 com a any internacional dels llegums, la Xarxa Productes de la Terra i la Fundació Miquel Agustí van organitzar la Jornada sobre les Lleguminoses amb el títol: “Els llegums: de la tradició a la innovació”. Estany Bages Cargol hi va tenir un paper destacat pel reconeixement a la nostra experiència i àmplia trajectòria de més de 15 anys en la conserva i comercialització de llegums d'alta qualitat cultivats en terres catalanes com el Bages, l'Anoia, el Vallès i la Garrotxa, entre altres.

Jaume Puigdellívol, responsable del nostre Departament Comercial a Catalunya, va participar en la taula rodona versada en el tema “Com treballar des del territori la recuperació de varietats dels llegums i la seva comercialització i promoció” junt amb altres professionals del cultiu, elaboració i comercialització dels llegums al nostre país. Puigdellívol va remarcar l'aposta d' Estany Bages Cargol donant suport a la producció del llegum català de qualitat, inicialment en l'elaboració per altres marques, més tard oferint també el servei de la seva comercialització i des de fa uns anys introduïnt amb força i molt bona acceptació per part del consumidor els llegums amb marca Estany: el Cigronet de l'Alta Anoia, la Mongeta Filaire del Bages i recentment les Llenties de l'Alta Segarra pardines. Són llegums de la nostra terra, de les millors varietats i amb excel·lents propietats organolèptiques.

I per acabar, remarcar com el nostre estand va dedicar un espai privilegiat als cargols vius, purgats, secs i seleccionats i amb total garantia sanitària i traçabilitat presentats en formats especials per als sectors restauració, indústria i lliure disposició. Essent la classificació per mida del cargol bover (Llauna, Mitjà i Gros) un dels valors afegits de l'alta qualitat dels cargols Estany Bages Cargol.