ACTUALITAT

27 Octubre 2020 - Productes

Canelons íntegrament de bolets silvestres

Elaboració pròpia

Encara no conèixes el gust dels nostres canelons estrella? Elaborats artesanalment a la nostra cuina i sense colorants ni conservadors afegits. Fets sense cap tipus de carn, només amb bolets silvestres. Et sorprendràn per la seva melositat i el bon sabor que donen els bolets de bosc. Els Canelons de Bolets 100% Silvestres són ideals per tenir guardats al congelador per aquelles ocasions que no tenim temps de dedicar-nos a crear meticuloses receptes. Els tens a granel sense beixamel i al detall amb beixamel.

I ara que les festes de Nadal ja no ens queden tan lluny recorda que tens també els exquisits Canelons de Llamàntol i Ceps, els sempre boníssims de Carn Rostida i Ceps i els tradicionals de Carn Rostida, els de tota la vida, farcits amb carn de pollastre, porc i vedella rostides; te'n lleparàs els dits!

I si t'agrada cuinar però no tens bolets en fresc, ja saps que pots elaborar els teus canelons amb els nostres bolets (congelats, deshidratats o bé en conserva) o afegir a la teva beixamel un polsim de Farina de Cep, de Bolets o de Rossinyol perquè et quedi encara més espectacular. Bon profit!