ACTUALITAT

01 Abril 2022 - Empresa

Àmplia gamma de Bolets Silvestres Deshidratats Estany

Experts en bolets silvestres fa més de 50 anys

Pioners a la península ibèrica en la recol·lecció i el comerç de bolets silvestres en fresc fa més de 50 anys (Rovellons Estany-Sagristà, 1968-2016), una llarga trajectòria i aprenentatge en el món del bolets que ens ha fet bons coneixedors del terreny per poder comptar amb excel·lent matèria primera i treballar acuradament amb uns aliments de la natura que requereixen ser tractats amb molta delicadesa, experiència i professionalitat per tal que arribin al consumidor en òptimes condicions.

Actualment a les nostres instal·lacions emplaçades al poble de Fonollosa (Bages), al cor de Catalunya, duem a terme la selecció manual d’una àmplia gamma de bolets silvestres deshidratats sense additius i lliures d’al·lèrgens. Tenim ceps, rossinyols, camagrocs, múrgoles, trompetes, barreja de bolets, carreretes, ous de reig, entre altres bolets silvestres secs, així com també bolets de cultiu deshidratats com el shiitake i el xampinyó. Els comercialitzem al detall en pots de vidre de 15 g especials pel sector Minorista/Botigues, i a l’engròs envasats en galledes de 350 g i en bosses d’1 kg dirigits als sectors HORECA/Restauració i Indústria.

A més a més destaquem un gran assortit de risottos i fideuàs de bolets deshidratats com el Risotto de Ceps, la Fideuà de Barreja de Bolets, el Cuscús de Bolets i Verdures, etc. i recomanem les farines de bolets, bolets deshidratats en pols molt útils a la cuina a l’hora de fer receptes amb bolets (ceps, rossinyols o barreges de bolets) potenciant els sabors i aromes dels bolets de manera natural per exemple en salses de bolets, beixamel de bolets, cremes de bolets, guisats amb bolets, etc.

Podeu comprar els nostres Bolets Deshidratats Estany a través de la nostra botiga online (particulars) i si sou professionals del sector de l’alimentació us podrem oferir un servei més personalitzat si contacteu directament amb nosaltres omplint el formulari de contacte.