Bolets

Mànega de Farcit de Carn Rostida i Ceps

Congelada

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES CUINA ARTESANAL
Mànega pastissera a punt per farcir i crear diferents propostes. Es tracta d'una recepta deliciosa resultant de la fusió del sabor intens i textura melosa dels ceps (Boletus edulis) en petits daus amb una encertada selecció de 3 tipus de carns rostides prèviament. És ideal pel farciment de patates, canelons, creps, etc. També pot ser la base per a fer croquetes. La mànega ajuda a reduïr el temps d'elaboració dels plats alhora que permet fer acabats personalitzats segons les necessitats. És un farcit cuinat al nostre obrador de manera artesanal sense additius afegits.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [28% de carn (pollastre, porc i vedella), 17% de Ceps (Boletus edulis), LLET sencera, ceba, mantega, oli de girasol, pastanaga, tomàquet triturat [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], FORMATGE emmental, farina de BLAT, VI blanc, conyac, espècies i sal marina.]


AL·LÈRGENS:

  • · Conté llet i derivats làctics. Conté gluten. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).


ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.


FORMAT:

  • · Mànega 1 kg (5 unitats/ caixa)


VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Indústria i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.