Bolets

Mànega de Farcit de Bolets 100% Silvestres

Congelada

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES APTE PER A LACTOVEGETARIANS SENSE ADDITIUS CUINA ARTESANAL
Mànega pastissera a punt per utilitzar amb el nostre farcit vegetal més emblemàtic, cuinat sense cap tipus de carn només a partir de bolets silvestres. Sorprèn per la seva melositat i bon sabor gràcies a l’encertada recepta i extraordinària selecció dels diferents bolets de bosc. És ideal pel farciment de patates, canelons, creps, etc. També pot ser la base per a fer croquetes. La mànega ajuda a reduïr el temps d'elaboració dels plats alhora que permet fer acabats personalitzats segons les necessitats. És un farcit cuinat al nostre obrador de manera artesanal i sense additius. És apte per a lactovegetarians.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [bolets silvestres 71%* [Rovelló (Lactarius deliciosus), Boletus luteus (Boletus luteus), Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Llengua de bou (Hydnum repandum), Ceps (Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades) i Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides)], LLET sencera, oli de girasol, ceba, FORMATGE emmental, PA ratllat, farina de BLAT, MANTEGA, sal marina, all i pebre].


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 8 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

  • · Conté llet i derivats làctics. Conté glutenADDITIUS:

  • · Sense additiusFORMAT:

  • · Mànega 1 kg (5 unitats/ caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Indústria i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.