Llegums

Hamburguesa Vegana de Bolets Silvestres i Llenties de l'Alta Segarra

Llegum de proximitat i Bolets 100% Silvestres

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA LLEGUM DE PROXIMITAT VARIETAT LOCAL BOLETS SILVESTRES APTE PER A VEGANS SENSE ADDITIUS CUINA ARTESANAL
Hamburguesa apta per a vegans farcida amb Llenties de l'Alta Segarra, llegum de proximitat, i Bolets 100% Silvestres. Molt completa nutricionalment gràcies a la saludable combinació que fan els bolets i els llegums, pensada per a aportar els nutrients necessàris pel dia a dia, com per exemple menús infantils, esportistes, etc. Una recepta vegetal elaborada al nostre obrador de manera artesanal i sense additius. Està precuita i congelada.

INGREDIENTS:

  • · 48% de bolets silvestres* [Rovelló (Lactarius deliciosus), Boletus luteus (Boletus luteus), Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Llengua de bou (Hydnum repandum), Ceps (Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades) i Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides)], 29% de Llenties de l'Alta Segarra, flocs de civada, ceba, oli de girasol, PA ratllat, all, pebre negre i sal marina.

(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 8 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

  • · Conté glutenADDITIUS:

  • · Sense additiusFORMAT:

  • · 3 bosses de 15 hamburgueses (45 unitats/caixa)

  • · 14 bosses de 2 hamburgueses (28 unitats/caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de llegums us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.