Bolets

Fideuà de Barreja de Bolets deshidratada

DESHIDRATAT BOLETS SILVESTRES BOLETS DE CULTIU APTE PER A OVOVEGETARIANS SENSE ADDITIUS
La Fideuà de Barreja de Bolets deshidratada està preparada a base de fideus i una selecció dels bolets silvestres i de cultiu de més renom destacant la presència del Cep (Boletus edulis) per a poder disfrutar d'un plat vegetarià amb els sabors i aromes dels millors bolets. És apte per a ovovegetarians i sense additius.

INGREDIENTS:

  • · Fideu de BLAT dur extra, 4% bolets deshidratats* [Shiitake (Lentinus edodes), Xampinyó (Agaricus bisporus), Gírgola (Pleurotus ostreatus), Rovelló (Lactarius deliciosus), Cep (Boletus edulis), Bolet bai (Boletus badius), Orella negra (Auricularia auricula-judae)], ceba deshidratada i julivert deshidratat.


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 7 espècies diferents de bolets (silvestres i de cultiu).

AL·LÈRGENS:

  • · Conté gluten. Pot contenir traces d'OU.ADDITIUS:

  • · Sense additius.FORMAT:

  • · Galleda, pes net 2 kgVENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering) Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar bolets deshidratats us recomanem omplir el formulari de contacte per tal de poder rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Els nostres bolets deshidratats es venen a domicili particular a través de la nostra botiga online.