Bolets

Cuscús de Bolets i Verdures deshidratat

DESHIDRATAT BOLETS SILVESTRES BOLETS DE CULTIU APTE PER A VEGANS SENSE ADDITIUS
Preparat deshidratat de Cuscús de Bolets i Verdures. La selecció de bolets silvestres junt amb bolets de cultiu combinats amb el sofregit de verdures fa que sigui un plat vegetal molt vistós i acolorit per disfrutar de la seva degustació. Apte per a vegans i sense additius.

INGREDIENTS:

  • · Cuscús (Sèmola de BLAT dur), 4% bolets deshidratats* [Bolet Bai (Boletus badius), Shiitake (Lentinus Edodes), Gírgola (Pleurotus ostreatus), Xampinyó (Agaricus bisporus), Orelles Negres (Auricularia auricula-judae), Rossinyol (Cantharellus cibarius) i Cep (Boletus edulis)], 6% verdures deshidratades en proporció variable (escalivada [pebrot verd, ceba, tomàquet i pebrot vermell], pastanaga, ceba i carbassó) i herbes aromàtiques (alfàbrega i julivert deshidratat).


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 7 espècies diferents de bolets (silvestres i de cultiu).

AL·LÈRGENS:

  • · Conté gluten. Pot contenir traces de FRUITS SECS, SOJA, SÈSAM i LÀCTICS.ADDITIUS:

  • · Sense additiusFORMAT:

  • · Galleda, pes net 2,5 kgVENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering) Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar bolets deshidratats us recomanem omplir el formulari de contacte per tal de poder rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Els nostres bolets deshidratats es venen a domicili particular a través de la nostra botiga online.