Bolets

Creps de Bolets 100% Silvestres

Congelades a granel i sense beixamel

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES APTE PER A OVOLACTOVEGETARIANS CUINA ARTESANAL
Creps de Bolets 100% Silvestres fetes amb el nostre farcit vegetal més emblemàtic, cuinat sense cap tipus de carn només a partir de bolets silvestres. Estan cuinades al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits. Són aptes per a ovolactovegetarians.

INGREDIENTS:

 • · Farcit [ bolets silvestres 71%* [Rovelló (Lactarius deliciosus), Boletus luteus (Boletus luteus), Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Llengua de bou (Hydnum repandum), Ceps (Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades) i Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides)], LLET sencera, oli de girasol, ceba, FORMATGE emmental, PA ratllat, farina de BLAT, MANTEGA, sal marina, all i pebre].

 • · Pasta de crep [LLET desnatada en pols, farina de BLAT, aigua, OU, oli de nabina, sèrum de LLET en pols, farina de sègol, vinagre, clara d'OU en pols, oli de MANTEGA, aroma, sal, conservador: gasificant E202, emulgent E500 (lecitina de girasol)].


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 8 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

 • · Conté llet i derivats làctics. Conté gluten. Conté ou.


ADDITIUS:

 • · Sense additius afegits. No obstant, la pasta de la crep, ja transformada prèviament, porta gasificant E202 i emulgent E500 (lecitina de girasol) afegits pel proveïdor.FORMAT:

 • · Bossa amb 6 creps (5 bosses/ caixa).
  Pes unitari/crep: 150 g

  VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.