Cargols

Cargols Guisats a l'Estil Casolà

Plat cuinat congelat

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA CUINA ARTESANAL
Els Cargols Guisats a l'Estil Casolà els cuinem amb una recepta tradicional molt completa i gustosa. Un plat ideal per poder fer una cargolada de manera fàcil i ràpida sense passar per tot el laboriós procés de la cuina del cargol, assegurant l'èxit de la degustació. A punt per escalfar i menjar. Estan elaborats al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits.

INGREDIENTS:

  • · CARGOL Bover 45% (Helix aspersa), tomàquet [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], ceba, sofregit de verdures (ceba, tomàquet i pebrot), VI blanc, oli de girasol, cansalada de porc, llard de porc, xoriço, pernil salat, farina de BLAT, all, AMETLLES, AVELLANES, sucre, sal marina, espècies i herbes aromàtiques.

AL·LÈRGENS:

  • · Conté mol·luscs (cargols). Conté fruits secs. Conté gluten. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).

ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.FORMAT:

  • · Safata pes net 750 g (4 safates per caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de cargols us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.