Cargols

Cargol Vinyal amb Salsa Catalana

Plat cuinat congelat

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA SENSE GLUTEN CUINA ARTESANAL
El Cargol Vinyal amb Salsa Catalana és un plat cuinat al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits, a punt per a escalfar i menjar.

INGREDIENTS:

  • · CARGOL Vinyal 60% (Otala punctata), tomàquet triturat [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], brou de cocció, ceba, cansalada de porc, VI blanc, oli de girasol, XORIÇO, llard de porc, gelatina comestible, sal marina, pebre negre, all, sucre, AMETLLES, AVELLANES, os de pernil, pastanaga i herbes aromàtiques.AL·LÈRGENS:

  • · Conté mol·luscs (cargols). Conté fruits secs. Conté derivats làctics. Sense gluten. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.FORMAT:

  • · Barqueta 400 g (8 barquetes/ caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de cargols us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.