Cargols

Cargol a la Llauna amb Salsa

Plat cuinat congelat

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA SENSE GLUTEN CUINA ARTESANAL
El Cargol a la Llauna amb Salsa destaca per la seva fina i deliciosa picada d'ametlla i avellana cruixent al gratinar. La textura de la carn del cargol és al punt i la salsa és agradable i suau al paladar. Elaborat al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits. Els cargols es presenten minuciosament col·locats a mà, tots junts un a un de cara amunt.

INGREDIENTS:

  • · CARGOL Bover 53% (Helix aspersa), tomàquet triturat [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], ceba, sofregit de verdures (ceba, tomàquet i pebrot), llard de porc, oli de girasol, VI blanc, AMETLLES, AVELLANES, all, espècies, herbes aromàtiques, sucre, os de pernil i sal marina.AL·LÈRGENS:

  • · Conté mol·luscs (cargols). Conté fruits secs. Conté api. Sense gluten. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.FORMAT:

  • · Barqueta pes net 230 g (8 barquetes/ caixa, amb o sense estoig)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució i Minorista

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de cargols us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.