Bolets

Canelons de Carn Rostida i Ceps

Congelats a granel i sense beixamel

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES CUINA ARTESANAL
La fusió del sabor intens i textura melosa dels Ceps (Boletus edulis) en petits daus, amb una encertada selecció de 3 tipus de carns rostides prèviament fan d'aquests Canelons de Carn Rostida i Ceps un plat exquisit digne de celebracions i ocasions especials. Els hem cuinat al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [carn 29% (pollastre, porc i vedella), LLET sencera, Ceps 18% (Boletus edulis), ceba, mantega, pastanaga, pa ratllat, farina de BLAT, tomàquet triturat [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], oli de girasol, FORMATGE emmental, VI blanc (SULFITS), conyac, espècies, herbes aromàtiques i sal marina.

  • Plaques de caneló cuites [Farina de BLAT i gluten de BLAT, aigua i oli].AL·LÈRGENS:

  • · Conté gluten. Conté llet i derivats làctics. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.FORMAT:

  • · 5 safates de 20 unitats (100 canelons per caixa). Pes unitari/caneló: 45-50 g.
    Presentats congelats a granel i sense beixamelVENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.