Bolets

Canelons de Carn Rostida amb Beixamel

Congelats

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA CUINA ARTESANAL
Els Canelons de Carn Rostida amb Beixamel, els tradicionals, cuinats amb una acurada recepta basada en 3 tipus de carns rostides prèviament que els fa un plat deliciós. En tenir ja incorporada la beixamel només cal descongelar-los i gratinar-los al forn. Estan cuinats al nostre obrador de manera artesanal i sense additius afegits.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [42% de carn (pollastre, porc i vedella), LLET sencera, ceba, pastanaga, oli de girasol, tomàquet triturat [tomàquet, sal i acidulant: àcid cítric], pa ratllat, farina de blat, mantega, FORMATGE emmental, VI blanc, (SULFITS) conyac, espècies i sal marina.

  • · Plaques de caneló cuites [Farina de BLAT i gluten de BLAT, aigua i oli].AL·LÈRGENS:

  • · Conté gluten. Conté llet i derivats làctics. Pot contenir traces de SULFITS (per naturalesa del vi).ADDITIUS:

  • · Sense additius afegits. No obstant, el tomàquet triturat utilitzat, ja transformat prèviament, porta àcid cítric afegit pel proveïdor.FORMAT:

  • · Estoig amb 6 canelons (8 estoigs/ caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Distribució i Minorista

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.