Bolets

Canelons de Bolets 100% Silvestres

Congelats a granel i sense beixamel

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES APTE PER A LACTOVEGETARIANS SENSE ADDITIUS CUINA ARTESANAL
Els Canelons de Bolets 100% Silvestres són un dels nostres plats vegetarians més emblemàtics que cuinem íntegrament a partir de bolets silvestres sense cap tipus de carn. Sorprenen per la seva melositat i bon sabor gràcies a l’encertada recepta i extraordinària selecció dels diferents bolets de bosc. Elaborats al nostre obrador de manera artesanal i sense additius, són aptes per a lactovegetarians.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [ bolets silvestres 71%* [Rovelló (Lactarius deliciosus), Boletus luteus (Boletus luteus), Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Llengua de bou (Hydnum repandum), Ceps (Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades) i Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides)], LLET sencera, oli de girasol, ceba, FORMATGE emmental, PA ratllat, farina de BLAT, MANTEGA, sal marina, all i pebre].

  • · Plaques de caneló cuites: [Farina de BLAT i gluten de BLAT, aigua i oli].


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 8 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

  • · Conté llet i derivats làctics. Conté glutenADDITIUS:

  • · Sense additiusFORMAT:

  • · 5 safates de 20 unitats (100 canelons per caixa). Pes unitari/caneló: 45-50 g.

  • Presentats congelats a granel i sense beixamel

    VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

    • · Horeca i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de bolets us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.