Bolets

Barreja de Bolets 100% Silvestres en conserva

CONSERVA PRODUCTE ESTERILITZAT ELABORACIÓ PRÒPIA BOLETS SILVESTRES APTE PER A VEGANS SENSE AL·LÈRGENS SENSE GLUTEN
Barreja de bolets silvestres en conserva d'elaboració pròpia, netejats, seleccionats, cuits al natural (amb aigua, sense salsa) i esterilitzats amb autoclau, a punt per menjar. És una esplèndida combinació de les varietats més conegudes i apreciades de bolets silvestres de la temporada. El seu tractament culinari és molt versàtil ja sigui sola com a aperitiu, entrant, guarnició de carns, peixos, mariscs, o com a ingredient d’altres plats per exemple amanides, salses, sopes i cremes, arrossos, pastes, truites i també en pastissos i pastes de full.

PRESENTACIÓ:

 • · Bolets sencers i a trossosINGREDIENTS:
 • · Bolets silvestres* [Fredolic Allenegat (Tricholoma portentosum), Rovelló (Lactarius deliciosus), Camagroc (Cantharellus lutescens), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oredades), Rossinyol (Cantharellus cibarius), Fredolic (Tricholoma terreum), Bolet bai (Boletus badius) i Llengua de bou (Hydnum repandum)], aigua, sal marina i acidulant: àcid cítric.

  (*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 7 espècies diferents de bolets silvestres.

  AL·LÈRGENS:

  • · Sense al·lèrgens  ADDITIUS:

  • · Àcid cítric  FORMAT:

  • · Pot 314, pes escorregut 150 g (6 unitats per caixa)

  • · Pot 1/2 galó, pes escorregut 1000 g (5 unitats per caixa)  VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució, Indústria i Minorista

 • Més informació

  Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar bolets en conserva us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
  Els nostres bolets deshidratats es venen a domicili particular a través de la nostra botiga online.