Bolets

Barreja de Bolets 100% Silvestres congelats

PRODUCTE CONGELAT BOLETS SILVESTRES APTE PER A VEGANS SENSE AL·LÈRGENS SENSE ADDITIUS SENSE GLUTEN
Elaborem una magnífica barreja congelada íntegrament de bolets 100% silvestres sense bolets de cultiu, que esdevé un dels nostres productes estrella en bolets congelats. La compilació reuneix aproximadament unes 7 espècies dels bolets silvestres de més renom que poden variar depenent de la temporada. Els bolets estan netejats, seleccionats i congelats, a punt per cuinar. El seu tractament culinari és molt versàtil ja sigui sola com a aperitiu, entrant, guarnició de carns, peixos, mariscs, o com a ingredient d’altres plats per exemple amanides, salses, sopes i cremes, arrossos, pastes, truites i també en pastissos i pastes de full.

INGREDIENTS:

  • · Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Rovelló (Lactarius deliciosus), Pinetell de calceta (Boletus luteus), Cep (Boletus edulis), Ou de reig (Amanita caesarea), Llengua de bou (Hydnum repandum), Rossinyol (Cantharellus cibarius), Carrereta (Marasmius oreades).

* La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 7 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

  • · Sense al·lèrgensADDITIUS:

  • · Sense additius


PRESENTACIÓ:

  • · Sencers i a Trossos


FORMAT:

  • · Bossa, pes net 2 kg (3 unitats per caixa)VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca, Distribució, Indústria i Minorista

Més informació

Als professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar bolets congelats us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.