EMPRESA

Empresa


Estany Bages Cargol som una empresa familiar de Catalunya situada al poble de Fonollosa, a la comarca del Bages, formant un equip humà d’unes 20 persones que treballem amb fermesa i dedicació en l’elaboració alimentària de bolets, cargols i llegums.

Pioners a la pensínsula ibèrica en el comerç de bolets silvestres fa més de 50 anys (1968) i de cargols vius fa 30 anys (1992), és una llarga trajectòria i experiència en el sector que ens ha fet bons coneixedors del terreny per poder comptar amb excel•lent matèria primera.

Història


Gràcies a les nostres instal•lacions adequades als requisits de qualitat, control sanitari i de respecte al medi ambient podem oferir un àmpli catàleg de productes en diferents formats i sistemes de conservació presentats tant a l’engròs com al detall amb l'objectiu de satisfer les necessitats de tots els nostres clients: bolets congelats, deshidratats, en conserva i cuinats, cargols vius, congelats, en conserva i cuinats i llegums secs, en conserva i cuinats. Els plats cuinats que preparem al nostre obrador són específics a base de bolets, de cargols i de llegums, estan elaborats artesanalment i majoritàriament sense additius tant amb receptes tradicionals com en propostes gastronòmiques més sorprenents.

Filosofia i valors

El nostre fort compromís amb els llegums de proximitat ens ha fet col•laborar ja des dels inicis amb productors locals i de les comarques veïnes fent la conserva de les seves millors varietats autòctones i singulars donant com a resultat un producte d’alta qualitat i del territori.


Caminant cap a l’eficiència energètica i la sostenibilitat fem autoconsum energètic provinent de plaques fotovoltaiques situades a la coberta de la nostra planta. I és que ens motiva innovar i millorar alhora que seguir mantenint la cultura i tradicions de la nostra terra a través d’aliments de la natura: bolets, cargols i llegums.

missió
missió
missió