Llegums

Canelons Vegans de Bolets Silvestres i Llenties de l'Alta Segarra

Llegum de proximitat i Bolets 100% Silvestres

PRODUCTE CONGELAT ELABORACIÓ PRÒPIA LLEGUM DE PROXIMITAT VARIETAT LOCAL BOLETS SILVESTRES APTE PER A VEGANS SENSE ADDITIUS CUINA ARTESANAL
Canelons aptes per a vegans farcits amb Llenties de l'Alta Segarra, llegum de proximitat, i Bolets 100% Silvestres. Un dels nostres plats vegetals molt complets nutricionalment gràcies a la saludable combinació que fan els bolets i els llegums, pensats per a aportar els nutrients necessàris pel dia a dia, com per exemple menús infantils, esportistes, etc. Elaborats al nostre obrador de manera artesanal i sense additius.

INGREDIENTS:

  • · Farcit [71% de bolets silvestres* [Rovelló (Lactarius deliciosus), Boletus luteus (Boletus luteus), Fredolic allenegat (Tricholoma portentosum), Llengua de bou (Hydnum repandum), Ceps (Boletus edulis), Rossinyol (Chantarellus cibarius), Camagris (Cantharellus tubaeformis), Carrereta (Marasmius oreades) i Trompeta negra (Cantharellus cornucopioides)], 38% de Llenties de l'Alta Segarra, LLET sencera, oli de girasol, ceba, FORMATGE emmental, PA ratllat, farina de BLAT, MANTEGA, sal marina, all i pebre].

  • · Plaques de caneló [Farina de BLAT, aigua i oli].


(*) La composició de bolets i les seves proporcions poden variar lleugerament depenent de la temporada, però acostuma a tenir un número aproximat d'unes 8 espècies diferents de bolets silvestres.

AL·LÈRGENS:

  • · Conté glutenADDITIUS:

  • · Sense additiusFORMAT:

  • · 5 safates de 20 unitats (100 canelons per caixa). Pes unitari/caneló: 45-50 g.

  • Presentats congelats a granel i sense beixamel


VENDA MAJORISTA AL SECTOR:

  • · Horeca i Distribució

Més informació

Els professionals dels sectors HoReCa (Hotels, Restaurants i Cafeteries/Càtering), Indústria, Minorista i Distribució interessats en comprar plats cuinats congelats de llegums us recomanem contactar amb nosaltres omplint el formulari de contacte per tal de rebre un servei personalitzat i gaudir de les nostres promocions, ofertes i preus especials.
Aquest producte es pot trobar al petit comerç, botigues d'alimentació especialitzades en congelats i supermercats.